SPOŠTOVANI TEKMOVALCI, TEKMOVALKE!

Zahvaljujemo se vsem, ki se boste odločili za sodelovanje na kvalifikacijah za Harmonikarske igre 2018. Tekmovalci, ki boste sodelovali na kvalifikacijah v Avstriji, boste o točnem terminu svojega nastopa obveščeni na elektronski naslov nemudoma po zaključenih prijavah (31. maja 2018). Kvalifikacijski nastop bo v soboto 2. junija 2018 v Prosvetnem domu v Tinjah, Proštijska pot 1, A-9121 Tainach/Tinje, Avstrija.

Kvalifikacije niso odprte za javnost, zatorej naj mladoletne tekmovalce spremljajo starši oziroma skrbniki, navzoči so lahko tudi mentorji in učitelji udeležencev. Priporočamo, da se na prizorišču zglasite najmanj 45 minut pred pričetkom svojega nastopa. Vsak/a tekmovalec/-ka bo imel/a na voljo 20 minut za ogrevanje in do 5 minut za izvedbo kvalifikacijskega programa. Razglasitev rezultata in podelitev certifikata o uspešnosti sledi takoj po nastopu.

ALI STE SE ŽE PRIJAVILI?

Če se še niste prijavili, imate čas do 31. maja 2018. Prijavite se lahko hitro in enostavno. Če ste prijavo oddali, a niste prejeli odgovora, vas prosimo, da nas o tem obvestite. Spodaj si preberite celoten razpis, v primeru dodatnih vprašanj pa pišite organizatorju na e-naslov: info@accordion-games.com.


1. RAZPIS KVALIFIKACIJ V AVSTRIJI ZA HARMONIKARSKE IGRE 2018

Kvalifikacije za Harmonikarske igre 2018 se bodo v Avstriji odvijale 2. junija v Tinjah (Tainach). Na kvalifikacije se lahko prijavijo harmonikarji/-ke vseh starosti in narodnosti, ki lahko sodelujejo v različnih disciplinah. Vsi uspešno kvalificirani tekmovalci prejmejo certifikat, ki omogoča prijavo na ACCORDION GAMES (HARMONIKARSKE IGRE). Organizator si pridržuje pravico do odpovedi kvalifikacij v Avstriji, če bo število prijav premajhno. Vsem tekmovalcem so na voljo tudi predkvalifikacije dne 6. julija 2018.

2. PRAVILNIK KVALIFIKACIJ

Harmonikar/ka se na kvalifikacije prijavi prek ONLINE prijavnice, ki se nahaja na uradni spletni strani v zavihku »Prijavnice«. Prijavnica se nahaja pod zaporedno številko 3.

Prijave potekajo do 31. maja 2018.

Kotizacija za kvalifikacije znaša 10 € in se nakaže do 31. maja 2018.

Tekmovalec/-ka ima na voljo do 5 minut kvalifikacijskega programa po lastnem izboru.

Tekmovanje bo potekalo po predhodnem urniku. Urnik svojega nastopa boste prejeli na elektronski naslov.

Prihod na kvalifikacije je priporočljiv 1 uro pred nastopom.

Rezultat je znan takoj, da kvalifikacije tekmovalcu ne vzamejo celotnega dne.

3. RAZGLASITEV USPEŠNOSTI IN PRIJAVA NA HARMONIKARSKE IGRE 2018

Razglasitev uspešnosti vsakega tekmovalca/-ke na kvalifikacijah je takojšnja. Tekmovalec/-ka ob tem prejme bodisi certifikat, ki omogoča prijavo na Harmonikarske igre 2018, bodisi zahvalo oziroma priznanje za sodelovanje.

Tekmovalci, ki uspešno prestanejo kvalifikacije v organizaciji Zavoda AO v Avstriji, se lahko na Harmonikarske igre prijavijo do 20. junija 2018. Tekmovalci, ki so člani Harmonikarskih iger, so upravičeni do prejemanja nagrad iz obeh delov rednega nagradnega sklada Harmonikarskih iger.

4. KOTIZACIJA ZA KVALIFIKACIJE

Kotizacija za kvalifikacije znaša 10 €.

Podatki za nakazilo prijavnine:

Zavod AO, Seidlova cesta 29, SI-8000 Novo mesto, Slovenija

IBAN: SI56 6100 0001 1880 228 (DELAVSKA HRANILNICA d. d. LJUBLJANA)

SWIFT/BIC KODA: HDELSI22

Vsem tekmovalcem, tekmovalkam, nastopajočim, učiteljem, mentorjem, predstavnikom sponzorjev, uglednim gostom in obiskovalcem, ki boste navzoči na Harmonikarskih igrah 2018, želimo prijetno počutje tudi v imenu gostiteljice – občine Dolenjske Toplice.

Vabljeni, da nastopite na kvalifikacijah, ki bodo 2. junija 2018 v Avstriji!