SPOŠTOVANI TEKMOVALCI, TEKMOVALKE!
Zahvaljujemo se vsem, ki ste se odločili, da boste sodelovali na kvalifikacijah za Harmonikarske igre 2018. Vsi tekmovalci, ki sodelujete na kvalifikacijah v Sloveniji boste po zaključenih prijavah (21.04.2018) obveščeni na elektronski naslov o točnem terminu svojega nastopa na kvalifikacijah. Tekmovalci z diatonično, klavirsko in kromatično harmoniko boste nastopili na kvalifikacijah v nedeljo dne 29. aprila 2018 v Grosuplju v dvorani glasbene šole, na Adamičevi 42 (v istem objektu se nahaja trgovina Eurospin). Harmonikarji s preostalimi vrstami harmonik se boste kvalifikacij lahko udeležili v soboto dne 28. aprila 2018 v Novem mestu na Seidlovi cesti 29, torej na sedežu zavoda AO. Ravno tako bodo na voljo prostori za ogrevanje.

Kvalifikacije niso odprte za javnost zatorej naj mladoletnega tekmovalca spremljajo starši oziroma skrbniki, prisotni pa so lahko še mentorji in učitelji. Priporočamo, da se zglasite najmanj 45 minut pred pričetkom svojega nastopa. Vsak tekmovalec/ka bo imel na voljo 20 minut za ogrevanje in na voljo do 5 minut kvalifikacijskega programa. Razglasitev rezultata in podelitev certifikata o uspešnosti je takojšnja.

SE ŠE NISTE PRIJAVILI?
Vsi, ki se še niste prijavili imate čas do 20. aprila 2018. Prijavite se lahko hitro in enostavno. V kolikor ste prijavo oddali, a niste prejeli odgovora prosimo, da nas o tem obvestite. Na spletni strani so namreč potekala mnoga dela in je prišlo tudi do težav s pošiljanjem sporočili. Za morebitne nastale težave se vam opravičujemo in prosimo za razumevanje.

KAJ PRINAŠA SODELOVANJE V PRIHODNJE SI PREBERITE TUKAJ!

Preberite si razpis v celoti spodaj, v primeru dodatnih vprašanj pa kontaktirajte organizatorja na info@accordion-games.com.


1. RAZPIS KVALIFIKACIJ ZA HARMONIKARSKE IGRE 2018

Kvalifikacije za Harmonikarske igre 2018 se bodo v Sloveniji odvijale dne 28. in 29. Aprila v Novem mestu in Grosuplju. Na kvalifikacije se lahko prijavijo harmonikarji/ke vseh starosti in narodnosti in lahko sodelujejo v različnih disciplinah. Vsi uspešno kvalificirani tekmovalci prejmejo certifikat, ki omogoča prijavo na ACCORDION GAMES (HARMONIKARSKE IGRE).

V kolikor želite prejeti prijavnico na elektronski naslov pišite na info@accordion-games.com.

2. DISCIPLINE KVALIFIKACIJ

 • kromatična harmonika in bayan,

 • klavirska harmonika,

 • diatonična harmonika,

 • ustna harmonika in melodika,

 • concertinas.

3. PRAVILNIK KVALIFIKACIJ

 • Harmonikar/ka se na kvalifikacije prijavi s prijavnico, ki jo pošlje po elektronski pošti na naslov: info@accordion-games.com ali se prijavi prek ONLINE prijavnice, ki se nahaja na uradni spletni strani v zavihku »Prijavnice«.

 • Prijave potekajo do 20. aprila 2018.

 • Prijava na kvalifikacije znaša 10 € in se nakaže do 20. aprila 2018.

 • Tekmovalec/ka ima na voljo do 5 minut kvalifikacijskega programa po lastnem izboru.

 • Tekmovanje bo potekalo po predhodnem urniku.

 • Prihod na kvalifikacije je priporočljiv 1 uro pred nastopom.

 • Rezultat je takojšen, da tekmovalcu ne vzamejo kvalifikacije celotnega dne.

4. RAZGLASITEV USPEŠNOSTI IN PRIJAVA NA HARMONIKARSKE IGRE 2018

 • Razglasitev o uspešnosti vsakega tekmovalca/ke na kvalifikacijah je takojšnja. Tekmovalec/ka hkrati prejme ali certifikat, ki omogoča prijavo na harmonikarske igre 2018 ali zahvalo oziroma priznanje za sodelovanje.

 • Tekmovalci, ki uspešno prestanejo kvalifikacije v organizaciji Zavoda AO se lahko na Harmonikarske igre nato prijavijo do 20. junija 2018. Tekmovalci, ki so člani Harmonikarskih iger so upravičeni do prejemanja nagrad iz obeh delov rednega nagradnega sklada harmonikarskih iger. Ravno tako so vključeni v drugi nagradni sklad tournamenta.

5. KOTIZACIJA ZA KVALIFIKACIJE

Višina kotizacije za kvalifikacije znaša 10 €.

Podatki za nakazilo prijavnine:

Zavod AO, Seidlova cesta 29, SI-8000 Novo mesto, Slovenija

IBAN: SI56 6100 0001 1880 228 (DELAVSKA HRANILNICA d. d. LJUBLJANA)

SWIFT/BIC KODA: HDELSI22

Vsem tekmovalcem, tekmovalkam, nastopajočim, učiteljem, mentorjem, predstavnikom sponzorjev, uglednim gostom in obiskovalcem, ki boste navzoči na Harmonikarskih igrah 2018, želimo prijetno počutje tudi v imenu gostiteljice – občine Dolenjske Toplice.

Vabljeni tekmovalci/ke na kvalifikacije 28. in 29. Aprila 2018!